Mindful<br> creatief

Wanneer?
Prijs

Begeleiding, meditatie, schrijven, thee, koffie en versnaperingen inbegrepen.

Materiaal niet inbegrepen. Liefst borstels, verf, vod, doek meebrengen.

Deze namiddag werken we met actryverf. Doeken kunnen eventueel ter plaatste aangekoch tworden. 
Geen ervaring vereist van schilderen of tekenen, we werken intuïtief.

InzichtInzicht, mindfulness, Brugge, meditatie

De combinatie van creatieve expressie en mindfulness is zo waardevol omdat deze  elkaar versterken. Creatieve expressie verdiept de ervaring, terwijl mindfulness helpt om de creativiteit te vergroten en te verdiepen.

 

InzichtInzicht, mindfulness, Brugge, meditatie

In de workshops  experimenteren we  met  verschillende vormen van creativiteit, (schrijven, tekenen, schilderen) zo kom je in contact met jouw unieke manier van expressie

Mindful schrijven is de kunst van bewust schrijven waarbij je mindfulnessprincipes combineert met het schrijfproces. Het gaat erom met volledige aandacht en zonder oordeel aanwezig te zijn terwijl je schrijft.

Mindful schilderen : we maken verbinding met wat er is, wat je ervaart en je kunt uitdrukken wat je voelt met kleuren en/of verf.

Door volledige concentratie op je tekening komt er een flow die stress en spanningen vermindert. Ondertussen word je je ook bewust van gedachten en gevoelens.

Vragen?

Aarzel niet mij te contacteren

Kan ik iets voor jou betekenen maar heb je vragen? Twijfels? Onduidelijkheden? Aarzel niet me te contacteren. Ik help je graag verder.